Soumrak

Mohlo by se vám líbit...

Počet komentářů: 3

  1. Utopia napsal:

    Autorem grafiky ve hre byl Siriuv bracha. Ja (Utopia) jsem delal jen grafiku na obalce (uvodni logo).

    OdpovědětOdpovědět
  2. Mice napsal:

    Vzpomínám, jak jsem si tu hru (nevěděl jsem o ní nic) celkem odvážně (u „Školňase“ v „Amigashopu“ v brněnských Žabinách ) koupil (ačkoli, v bazaru naštěstí nestála tak moc). A následně jsem si ji dost oblíbil – nějak jsem se vyladil na atmosféru a game design hry a upřímně mě to bavilo. Zejména nemohu zapomenout na nádherný soundtrack a na jistou pasáž, která se v působivém kontrastu k dravé melodii na chvíli poklidně vynořila – jako malý záblesk modrého nebe, ve velmi silné bouři. Snad jej mám ještě nahraný někde na zaprášených audiokazetách.
    Dost mě mrzel bug, který mi nedovolil postoupit v ději dále. (nevěděl jsem, zda je to bug nebo chyba na disketě).
    Každopádně, v té době celkem supr počin, silně stimulující uživatelovu fantazii a pocity a který u mě osobně, posunul žánr textovek na vyšší level. Docela přemýšlím, jak se k textovkám, po tak dlouhé době, nějak elegantně vrátit… No jo, je to už asi 30 let… Snad se s tímto projektem, ještě někdy setkám…
    Literárnímu žánru a interakci – zdar!

    OdpovědětOdpovědět
  3. holyna napsal:

    @Mice: Ano, hra měla bug, bohužel jsem tak trochu Prase a originální soundrack se nevešel na disketu po opravě chyby. Nicméně jsem tak trošku ten soundtrack poupravil a vyměnil muziku, která by mohla být ta pravá, fakt si nepamatuju co u toho bylo. Bohužel, měl jsem i ten originální „soundtrack“, bohužel jsem kdysi dávno zlikvidoval omylem všechna svoje Amiga data.

    K textovkám se dá vrátit celkem elegantně, co zkusit něco mého?

    OdpovědětOdpovědět

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *