Kampak se nám podělo AKF

Mohlo by se vám líbit...

Počet komentářů: 26

  1. misticjoe napsal:

    Protože Svéťa zablokoval přístup na Amiga.cz Proberovi a Wolfusovi, neb Prober zablokoval přístup na portál EXOvi a dál se hádali pouze na AKF… A Lukymu se nelíbilo, že Svéťa na své doméně nechce hádky (proto ta blokace), či co, čili si stáhl AKF k sobě.
    Ten vytípnutý příspěvek, co máš v článku šel až po krátkém zveřejnění inzerátu na AKF o nabídce Amiga.cz do dalších ruček.

    OdpovědětOdpovědět
  2. Luky napsal:

    holyna: Jeste jednou dik za zverejneni noveho odkazu na Amiga Klub Forever stranky.

    misticjoe: Ne-e, to neni pravda, ze by se mi nelibilo, ze Sveta nechce hadky… S tim samozrejme souhlasim. Me se nelibilo, ze pristup na Amiga Klub Forever stranky Proberovi a Wolfusovi zablokoval, aniz by se mi o tom sluvkem zminil. Asi po 10ti dnech se mi ozval Prober, ze mu nefunguji AKF stranky z jeho IP adresy, jestli jsem ho zablokoval ja nebo Sveta. To pro me byl sok, protoze jsem o tom vubec nevedel! A to prestoze jsem se Svetou byl nekolikrat v kontaktu pres Skype a pomahal jsem mu neco prelozit. Mohli jsme se domluvit na reseni nebo mi aspon mohl napsat, hele, zablokoval jsem pro AKF tyhle a tyhle IP adresy. Ale nic! Cela situace Sveta vs Prober vs … me unavovala a asi jeste chvili unavovat bude. Nechci, aby nekdo blokoval AKF web komu chce, aniz bych o tom vedel, nechci byt s AKF na nici strane a asi jediny zpusob, jak to udelat, je presunout stranky Amiga Klubu zpet na nezavisly hosting + spolecny hosting pro AKF a CPUG mi umoznuje jejich snadnejsi slouceni. Je mi lito, ze po tolika letech AKF na amiga.cz, Sveta umoznil tak rychle po presunu zruseni smerovani na novou adresu AKF stranek a neni tam ani odkaz – to mam za to, ze jsem mel Amiga stranky na adrese, kterou nemam vubec pod kontrolou. Presmerovani zruseno, heslo zmenene a je to. S Amiga strankama zacnu od nuly na nove nezavisle adrese, snad se novy odkaz aspon trochu rozsiri a amigisti najdou ke svemu oblibenemu Amiga klubu zase cestu 🙂 prestoze ze spousty zdroju na internetu odkaz zmenit uz nejde.

    OdpovědětOdpovědět
  3. REdRose napsal:

    Teda vůbec nechápu jak může po tolika letech Amiga vyvolávat takové vášně… Ona je tedy nevyvolává Amiga samotná ale lidé kolem ní, ale taky jsem to už dávno přestal sledovat… Amiga je pro mne legenda z největších a z osobního hlediska ji těžko může kdy něco překonat a opravdu nemám potřebu si vzpomínky na ni kazit něčím podobným… Vzpamatujte se… Jako fanoušci máte Amigu podporovat a ne se kolem ní hádat a udržovat nepříjemné dusno…

    OdpovědětOdpovědět
  4. holyna napsal:

    @REdRose: Víš jak to bylo za nás, ale to byla jiná doba, bylo to takové to hašteření a škádlení. Dneska je to opravdu nenávist.

    OdpovědětOdpovědět
  5. EXA napsal:

    Díky Mistic,žes to i zde uvedl na pravpu míru !
    REdRose + holyna : Jo Pánové,také Jsem měl tu čest si vychutnat a prožít si právě onu dobu o které zde píšete ! No prostě Paráda !

    OdpovědětOdpovědět
  6. Prober napsal:

    @misticjoe: No, každý to vidíme trochu jinak. Takže:

    1: Ano, EXA dostal BAN kvůli urážení a pomlouvání. A to i mimo prostor AKF.
    2: Svéťa bez důvodu zablokoval moji a Wolfusovu IP adresu.
    3: Svéťa neměl žádné právo zasáhnout Lukymu do jeho stránek a bez jeho vědomí někoho blokovat.
    4. Po EXOvě blokaci veškerá moje komunikace s pány EXOu a Svetlíkem nejen na AKF skončila.
    5. Svéťa nechce na své doméně hádky – to mě opravdu pobavilo.
    6. S vámi to opravdu nemá co dělat, i když to Svetlík naznačuje a svaluje vinu na druhé.

    To že jste tady odmazali příspěvek od Lukyho k dané věci, to bych zrovna od Holyse nečekal. Mistica omlouvá snad jen to, že má očividně pouze informace zpracované Svéťou.

    OdpovědětOdpovědět
  7. Prober napsal:

    @holyna: To není nenávist. Věř mi, že podobné lidi jako EXA a Svéťa jsem přestal řešit už hodně dávno.

    OdpovědětOdpovědět
  8. holyna napsal:

    @Prober: Já ti dám cenzůru. jeden se tu snaží a hned že cenzůruju, kdybych jako napsal něco útočnýho, ale takhle. No hned si to du s tím Akismetem vyřídit, proč to hodil rovnou do Spamu.

    OdpovědětOdpovědět
  9. Prober napsal:

    Na chudáka Akismeta to házet, to by se ti líbilo… :)))

    OdpovědětOdpovědět
  10. holyna napsal:

    @Prober: No pan Akismet chce update, ale znáš to není čas.

    OdpovědětOdpovědět
  11. EXA napsal:

    Je snad až zarážející,proč se neustále jako Berná mince vpašovává do podvědomí těch méně informovaných slova Někoho a kdekoliv,když už jsou předloženy veřejnosti tuny důkazů o opaku ? Stačí jenom aby se našel opravdu pozornej čtenář a udělal si malinké poznámky z AKF-Fora a porovnal třeba datumy a jiné fakta a musí chtě-nechtě dojít k logickému úsudku !!!

    OdpovědětOdpovědět
  12. Prober napsal:

    Chlapi, že ve všem pořád hledáte nějakou konspiraci 🙂

    OdpovědětOdpovědět
  13. holyna napsal:

    @Prober: A není to konspirace, jen si to přiznej Probere, chtěl jsi ji.

    OdpovědětOdpovědět
  14. Prober napsal:

    A tak jo, sním už mnoho let o tom přenést svůj portál na amiga.cz… Splnil by se mi tím dětský sen, stouplo sebevědomí, přitáhlo by to nové lidi, vzrostla by návštěvnost, získal bych nové redaktory, svět by byl hned hezčí. No, ale vždyť sám o tom víš nejlépe. Přeci jsme se domlouvali na tom přesměrování, na tom se snad nic nezměnilo, nebo ano?

    Po doméně amiga.cz bych rád získal i druhou doménu javosoft.cz, což mi kluci vyfoukli přímo pod nosem. Jsem nešťasten, ale snad najdeme společnou řeč.

    P.S.: 🙂

    OdpovědětOdpovědět
  15. holyna napsal:

    @Prober: No to mi bylo jasný, tak si připrav nějaký drobásky a doména je tvá.

    OdpovědětOdpovědět
  16. Prober napsal:

    To jsme si ovšem nedomluvili. O penězích se nebudeme vůbec bavit, to bys mě urazil 🙂

    OdpovědětOdpovědět
  17. holyna napsal:

    @Prober: Nebudou peníze, nebude doménka.

    OdpovědětOdpovědět
  18. Prober napsal:

    Tak jelikož zrovna škudlím na iPad a X1000, tak přenechávám doménu dalšímu zájemci v řadě.

    OdpovědětOdpovědět
  19. Svéťa napsal:

    @holyna & misticjoe: Tak to máte chlapci docela dost big problémeček. Právě Vám odešel hlavní škudlící a škodící kunčoft a termín doplatku za doménku se blíží. Nebudou finance, nebude doménka. 🙂 Musíte chlapci kmitat a shánět finance. Doba je zlá…

    OdpovědětOdpovědět
  20. Prober napsal:

    @Svéťa: Ó, sám velký webmástrrr… dovol mi opravit tvá slova ó veliký, odešel jim pouze škudlící… tvé plány se přece nijak nemění, no ne? 🙂

    OdpovědětOdpovědět
  21. misticjoe napsal:

    Téda, tolik příspěvků k tématu, to jsem ani nečekal 🙂 Kecám, samo že čekal. Hele kluci, jako neberte to ani jeden špatně – tj. ani Luky, ani Prober a defacto všichni zúčastnění. Každej má na hlavě kousek máslíčka, který se teď snaží nenápadně setřít a stačilo by si to přiznat, zašoupat nohama a pomlasknout, aby zmizela ta pachuť v ústech a bylo by.
    Nové stránky Amiga.cz si myslím nejsou ani tak důsledkem této „kauzy“ – i když je pomohla nastartovat. Začátky samozřejmě nebudou lehké a celkem i očekávám (jako zřejmě celý tým okolo nich), že se po spuštění stanou vítaným tématem kritiky. No bať… Čas však hukáže! 🙂

    A teď trochu vážně. Probe – nejsem si tak docela jist, zda mne jímá tvá starost o to, z jaké strany mám informace. Věř, že informace mám defacto ze všech stran, protože jako nezávislé osobě jsou mi tyto bojůvky trochu „někde“. Sledoval jsem fórum u tebe, sledoval i to, co se následně dělo na AKF a vlastně jsem si jako tichý vzadu prošel celou nastalou situací. A stojím si opravdu za tím, že tentokrát je právo na straně Svéti i EXY. Tím tě ovšem nechci nijak znevažovat, ani s tebou jsem nikdy žádný spor nevedl, tak proč taky. Tímto bych své veřejné vyjadřování k danému tématu ukončil. Nehodlám ho dál řešit, život jde dál a ve skutečném životě má člověk daleko víc starostí, než aby se ještě zabýval těmi v tom virtuálním.

    OdpovědětOdpovědět
  22. Prober napsal:

    @misticjoe: No, ale v tomhle se s tebou budu klidně hádat. Pokud se bavíme o AKF, tak vše začalo tím, že jsem se Lukyho (jako admina AKF) zeptal, proč mám blokovanou IP na jeho webu. Jednoduchá otázka, protože jsem si nebyl vědom ničeho proti AKF. Teprve tehdy Luky zjistil, že mu Svetlík zasáhl, bez jeho vědomí, do jeho stránek. Tím to mělo skončit, po Lukym jsem nechtěl ani odstranění tohoto banu. To, že ho mám za ban EXY na portálu mi bylo jasné a nemínil jsem to nijak řešit. To co se potom dělo je věc čistě mezi Lukym a Svéťou. Opravdu v tom nevidím důvod, proč bych měl mít nějaké máslo na hlavě. Opravdu není stažení AKF z Amiga.cz moje zásluha, takže konečně byste mohli přestat obviňovat někoho, kdo s tím má společného opravdu pramálo.

    A pokud je právo na straně EXY a Svetlíka, tak bych prosil o trochu vysvětlení. Nějak mi to uniká.

    OdpovědětOdpovědět
  23. Sniper napsal:

    Koukam uz se to hada taky tady 🙂 ja jsem taky na strane Sveti a to ze subjektivnich duvodu – jeden z nich je to,ze se zname hromadu let osobne a bydlime ve stejnym meste.Diky Svetovi mam hodne Amiga HW a X-krat mi vysel vstric a znam ho jako ferovyho kluka a i kdyz se nikdo nedovi pravdu,treba to s tema Atari katalogama mi prijde jako naprostej nesmysl,vim ze by tohle neudelal,ovsem tahnout se to s nim bude asi navzdycky a na portale je za tu nejvetsi MEGA svini co pusobi na ceskoslovensky Amiga scene.EXA to na portale fakt prehanel,jeho BANu se taky nedivim,to je taky pravda a souhlasim s tim,od doby co ma BAN je tam klid a pohoda…Ac skvelej HW odbornik,jako clovek trosicku jinde – tim nechci rict ze je spatny clovek – rad pomuze,ale jeho reakce byly opravdu nekdy sileny.

    OdpovědětOdpovědět
  24. EXA napsal:

    @Sniper : Mám zato,že by nebylo na závadu si ujasnit význam výrazu „Hádat se“ ! Každej Jedinec může mít a má na to i právo na určitou dannou věc mít Svůj vlastní názor a ten se skoro vždy liší od názoru protistrany.A v tu ránu se najde někdo,komu nebylo až zas tak moc dáno do vínku IQ a v makovičce se mu v okamžiku vybaví onen výraz „Hádat se“ ! A právě takových se na Českých Webech potulují houfy a pak jen Papouškují po druhých,ale jejich vlastní názor je od nich víc než dost daleko !
    Ale když už ses tady o Mě tak pěkně rozepsal,mám zato,že by bylo zahodno také něco žbleptnout i o Sobě,když už sis vzal tady tu kritiku na Mou Osobu na Svá bedra. Povykládej zde přítomným,jak konkrétně TY dokážeš promyšleně „Vydrbat“ s Člověkem !!! Takže než cokoliv a kdekoliv a o komkoliv napíšeš,zvaž jestli osobně TY seš čistej !!! Bye a dej už pokoj !!!

    OdpovědětOdpovědět
  25. Sniper napsal:

    EXA: Clovece ja vubec netusim,co jsem tobe provedl?Ano domluvili jsme se na te desce z Falcona,s tim ze dostanes 68060,dostal jsi ji?Pokud vim,tak ano,ja desku s Falcona vlastne take,i kdyz rovnou zustala u Pavla s tim,ze je opravdu KO a ze je v Nemecku v servisu,stale nevidim,kde vidis problem?Toto je presne to,o cem mluvim ja,tve reakce jsou neadekvatni.

    OdpovědětOdpovědět
  26. Prober napsal:

    @Sniper: Tady je už několik let problém v tom, že to co je o Svetlíkovi napsáno na diskuzním fóru, nemá vůbec nic společného se samotným portálem (což logicky uvažujícímu člověku dojde). Ale je mnohem pohodlnější pomlouvat jen mě a rovnou celý portál, než se pustit do diskuze s těmi, kteří o jeho podvodech napsali. Tohle chápu. Jednodušší je se trefovat do někoho, kdo to moc nevrací.

    Bohužel, celou práci kolem portálu se snažím brát alespoň trošičku profesionálně a proto jsem se za celou tu dobu nesnížil k tomu, abych na něj začal házet stejnou špínu jakou on háže pravidelně na mě. Bylo by to příliž ubohé.

    OdpovědětOdpovědět

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *