Jak na textovku na osmibitu, ale bez BASICu.

Mohlo by se vám líbit...

Počet komentářů: 6

  1. KaiN napsal:

    Vyzkoušel jsem, nedokončil jsem; alespoň doposud ne. Že to dohrál Holyna, nepřekvapuje; ten dohraje i hry, ve kterých jsou bugy, kvůli kterým hra nejde dohrát. Lustr jde vzít, aniž bych si kvůli tomu musel vylézt na stůl, ale abych ho prozkoumal, musím s ním na ten stůl vylézt. Zadal jsem robotovi příkaz uvedený v textu, ale přestože je pak zavřený v troubě, tak dál vesele putuje po kuchyni a zabil mě, když jsem opomněl zavřít lednici po akci se slonem… Je správný můj předpoklad, že šroubek je ve vysavači? Já jen abych zbytečně nepřemýšlel nad tím, jak se do toho vysavače dostat, pokud tam ten šroubek není. 🙂 Ale jinak to vypadá dost dobře. Až na tu zarážku u dveří. To je zločin.

    OdpovědětOdpovědět
  2. Jindroush napsal:

    Že se dá vzít lustr, je naprostá chyba, zapoměl jsem mu nastavit flag „scenery“. To jsem opravil, texty s vysavačem jsem opravil. Šroubek je v první místnosti. Fixlá verze tu bude večer, nebo mi písni mail na jindroush sabáčka seznam atd. Zarážka je náhodou užitečná, když je průvan. 😉

    OdpovědětOdpovědět
  3. KaiN napsal:

    Hotovo. 51 bodů z 55. (Ty chybějící 4 body asi nějak souvisí s tím hopíkem, že? Nějak jsem nevěděl, co s ním.) Kvůli předčasně upečenému dortu jsem to hrál znova, takže jsem lustr už nebral, a tak vše proběhlo tak, jak mělo. Když dám slonovi jiný příkaz, tak to píše „Slon has better things to do.“

    OdpovědětOdpovědět
  4. Jindroush napsal:

    @KaiN: Okay, tak já nikdy žádnou adventuru nepsal, takže jsem jistě spáchal všechny adventurní hříchy – hlavní z nich je ten, že tě to nemá zabít za něco, cos nemoh vědět. Na tu hlášku se podívám, na některý z nich mám příliš málo fantazie, abych je z tý knihovny vymlátil.
    Skóre jsem prověřil, maximum je 51, dva objekty měly nahozené skóre, ale to se přičte jen při sebrání, ale ne při prozkoumání, což jsem chtěl odměnit. Obecně se musím podívat, jak se v Informu dělají věci jednou, teď to dělám takovou ojebávečkou a nevím, zda to je tak správně.

    OdpovědětOdpovědět
  5. holyna napsal:

    @Jindroush: je tam aktuální verze

    OdpovědětOdpovědět
  6. Pedro napsal:

    „zda mám dokončit překlad knihovny a zveřejnit celý toolset.“
    Určite áno, má to zmysel dokončiť aj zverejniť 🙂

    OdpovědětOdpovědět

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *